Daisypath Anniversary tickers

Feb 9, 2012

Plan punya plan sampai skg x pegi..


Hari ni rasa nak duk umah or jln2 je.. ntah kenapa mood cuti tu masih ada lagi.. hehe


Semalam ikut jln istana nk alik umah di KL. selalunya ikut Mrr2 sbb jln clear tp disebabkan ada jln tutup dan jam krn bangsa india msh menyambut Thaipusam smlm. Ada lalu dekat Batu caves sbb BE nak tgk suasana di sana mcm mana.. mmg messy, polis pun still ada kat sana.


isn't it beautiful..

Masa dlm perjalanan alik, slps lalu jln istana, dh nak masuk jln kuching tu ada nmpk KLCC.. Azmeer kata dah lama sgt tak g KLCC.. mau setahun tak jejak kaki kat sana.. BE pun sama..hehe Pastu BE tunjuk KL Tower kt Azmeer, "Bila lah kita nak g KL Tower ye..?" Azmeer sengih je.. Actually BE & Azmeer plan nak g KL Tower since kite couple lagi, rasanya masa tu tahun 2008. So skrg dh 2012..hehe 4 thn dah x pegi lagi tau.. masing2 busy dgn keje.. nak g sana pun mcm x larat sbb keje 5hari, so weekend tentulah nak rest kan.. bila dpt cuti panjang kite ada plan lain nak wat/nak pegi tmpt lain. Jadi tunggu je lah hari yg sesuai nak g KL Tower. Kat sana bukannye ada bende yg menarik pun tp saje nak tgk satu KL.. Bila duk atas sana, semua org akan nmpk kecik je mcm semut..kereta pun kecik je duk gerak sana sini.. gayat tu mmg gayat lah tp x open.. klau open tu mau cabut lutut BE nnt..huhu



2 comments:

Catdy Nur Khadijah™ said...

lama tak pegi... KLCC dah pegi lebih 3kali dah bln ni...

BrightEye said...

Catdy: u mmg..kaki jalan..:P