Daisypath Anniversary tickers

Feb 16, 2012

Sarapan pagi bersama Azmeer

Cerita ni patut update pagi td tp x sempat nak update sbb keje byk sgt..skg ni dh free skit2 lah..hehe

Semenjak BE kawin dgn Azmeer, hari ni 1st time BE dpt sarapan pagi bersama Azmeer pada hari bekerja.. BE yang ajak dia sarapan skali.. Drop BE kat opis jap sbb nak thumb print pastu park kete kat luar jap pastu jalan kaki bersama ke Blok**.

Sampai je, byk gak makanan yang telah disediakan oleh chef2 professional. Row pertama, Nasi lemak, Western, Eastern(goreng2) dan last row air.

BE ambik pinggan kosong nmpk western food, ingat nak makan tu lah pastu nmpk goreng2 jadi BE terus g tmpt goreng2nye.. BE ambik nasi goreng pastu patah alik ambik sosej besar kt tmpt western tu pastu patah alik ambik sambal kt tmpt goreng2 td. Rasa mcm kelakar lak duk patah alik 2 kali..hehe. Azmeer ambik mee goreng campur dgn nasi goreng. Dia pun patah alik kat western ambik nugget. haha dua2 duk patah alik ambik makanan yg sodap2.

Tgh duk makan2, azmeer dlm kepedasan.. sambal yang dia ambik tu mmg pedas giler.. air pun laju je dia minum..hehe pastu kenyang..

-the end-

2 comments:

MaryaYusof said...

Salam BE,

Short & sweet story...

Salam kenal :)

BrightEye said...

Marya: Salam perkenalan..
thank you for dropping by and follow my stories.. have a pleasant day.. (^_^)