Daisypath Anniversary tickers

Feb 17, 2012

Tak sempat nak habiskan sarapan

firstly..huhuhu.. baru je sampai opis, belum bukak computer dan belum lagi jam 8.30 telefon berbunyi.. bos suruh masuk bilik dia.. dlm hati BE kata "Ya Allah... belum sempat lagi nak duduk relax2 jap dh panggil masuk bilik" setiap kali klau sebelum 8.30pagi bos call ni mesti ada meeting kat luar ni.. hmm mmg sah pun.. masuk je bilik td nak mintak tu nak mintak ni.. ok..dh siap apa dia nak..

Kawan room mate BE (K.ana) beli nasi lemak..mmg sedap lah.. BE mesti minta lauk paru.. K.ana beli kat gate 1 Putrajaya.

rehat lama ni nak watpe ye.. ingat nak visit baby K.naj lah..

Have a pleasant lunch readers..

No comments:

Followers