Daisypath Anniversary tickers

Feb 8, 2012

Tak tahan batuk

hari ni mood tak best.. dr pagi td asyik duk batuk je.. Apa BE makan smlm ye..?? rasanya xde yang cejuk2.. klau mkn ice-cream pun kelmarin je.. Oo ye baru teringat.. BE makan kuih buah melaka.. Besar dia mcm bola ping pong.. RM1 utk 3biji.. mmg puas mkn, gula merah dia pun byk.. rasanya kelapa dia yg wat BE duk batuk2 ni.. kat opis pun sejuk gak.. pakai jaket pun msh sejuk lg..

BE nak g bercuti lah.. dh lama sgt2 BE tak g jln2 makan angin.. tgk wayang pun dh jarang..main bowling.. hujung minggu byk duk habiskan masa di rumah.. nak hilang penat bekerja 5 hr.. Keluar umah nak g koje golap, balik dr koje sampai umah pun golap..huhu..

Rasa mcm nak mkn pizza lah.. dh lama tak mkn pizza kan..?? Ok, rs nak bum la but still have to work with this bundle of papers on my table.. bila nak clear ntah.. sentiasa akan jd bukit.. *sigh*



No comments:

Followers