Daisypath Anniversary tickers

Mar 3, 2012

1st time g Pavilion

Selamat malam..

hari ni readers watpe? Hari ni BE g Pavilion (for the first time ok).. sebelum ni tak pernah g jln2 dlm Pavi ni sbb nape ntah.. BE pegi dgn adik BE..just the two of us.. BE bwk kete dr P.alam pastu park kete kt hentian putra. BE park kat sana sbb nak elak dr jam di tgh bandar tu. BE naik lrt Star turun kat Hang Tuah pastu naik monorail turun kat bukit bintang.. Mmg ramai org, biasa lah hujung minggu ni ramai turun KL.

Sampai je kat Pavi, BE xtau nak singgah mana dulu tp peyut kami dh kuar Jazz dh so kami mkn kt food court kat tingkat bawah skali.. adik BE yg bwk, BE ikut buntut dia je..hehe. Dah habis mkn, kami g pusing2..BE window shoing je sbb brg2 kt sana leh katakan mahal gak la..sampai BE ada berkenan kat satu baju ni tp harganye...uikksss lari budget lah..huhu

Bila g sana mcm BE ni org luar lak sbb x pernah jln2 dlm Pavi tu..hehe

Entrance Pavi (before)

Ada fountain (after)

Suka tgk escalator dia. So like zigzag..
pening gak masa turun kat situ.

Ooo gmbr ni ambik dr Google.. BE tak ambik gmbr pun ms g sana..

seronok gak la g sana tp lenguh kaki lahh..
nak kene urut ni..huhu




No comments: