Daisypath Anniversary tickers

Mar 11, 2012

1st Wedding Anniversary gift

My 1st wedding Anniversary gift from my beloved hubby..



Pada 6hb Mac adalah ulang tahun perkahwinan BE dan Azmeer. BE x expect pun yang BE akan dpt bunga sbb Azmeer not really a 'blooming' guy, (yg suka bg bunga..hehe). Pada ptg tu, BE kt opis..pastu ada panggilan drpd receptionist. Dia kata ada bunga utk BE. BE pikir sape yg bg bunga kat BE.. Bila tgk bunga tu nmpk lah ada kad , pastu tgk mcm kenal je tulisan ni..rupanya Azmeer yg bg..Punyalah excited, senyum pn samai ke telinga dan dlm pada masa yg sama BE segan nak bwk sampai ke atas sbb org duk pandang je sampai Pengarah BE pun nmpk. Dia tanya utk dia ke..? BE sengih je..hehe

Thank you for the lovely flower sayang.. BE akan simpan elok2 sampai bila2..


No comments: