Daisypath Anniversary tickers

Mar 2, 2012

Ada bunyi org menaip dlm gelap..

Salam semua..

Hari ni BE masuk opis jam 7.30. Bila masuk je, opis gelap gelita.. ada cahaya2 skit dr tingkap masuk dlm opis jadi xde lah gelap sgt. Bilik BE mmg langsung xde tingkap so BE perlahan2 b'jln menghala ke bilik. On d way tu, BE dgr ada org pasang surah yasin kt hujung tu, makin dekat BE kt tmpt tu makin kuat BE dgr mcm orang sedang menaip keyboard.. jantung BE dh mula laju.. Maklumlah dekat area bilik BE ni keras skit. Tapi berani gak nak terus ke bilik BE. Bila dh nmpk cahaya biru dr belakang partition tu, BE slowly tgk sape yg menaip walaupun jantung masih lg laju, mana lah tau kot2 bunyi typing tu xde orang.. rupa2nya....


...



...



...



...



...


...


...


...


...


...


...


xde bende yang menakutkan..
office mate yang type keyboard tu..

hehe got ya..!! (^_^)




No comments: