Daisypath Anniversary tickers

Mar 29, 2012

MIHAS or IKEA??

hi readers,

Hari ni bdn x berapa nak sihat.. room mate demam kite pun nak demam.. air-cond sejuk yang amat sgt..xtau nape dorang tak control tempreture dia.. kulit kite ni bukannye tebal..mana tak asyik flu je..huhu. Bilik BE tak usah ckp lah..mmg xde matahari masuk..sedihkan..?

Anyway, minggu dpn MIHAS yang ke-9. BE pernah bekerja kat sana hampir 2tahun.. mmg memenatkan tp yg bestnye dpt byk souvenir drpd exhibitor. Tahun ni mihas akan buat di KLCC, 4 hari sahaja..utk public leh dtg pada hujung minggu sahaja. Umur 18 tahun ke atas.. 


OR

   

BE ajak adik pegi sbb BE ada nak beli dimsum yg sedap tp tak ingat apa brand dia.. BE xde lah desperate sgt nak beli..saje je. Adik BE kata boring lah pegi sana, asyik bende yang sama je..hehe..ada gak betulnye kata adik BE pastu kite plan nak pegi IKEA. Nak makan meat ball di IKEA. Ramai kata sedap, kwn BE pun ckp meat ball dia besar2, mmg xleh hbs sorang tp anak dia leh habiskan plak..Favourite dia kot..

So our final decision is to go to IKEA.. cuci mata je.. klau ada murah dh berkenan pada 1 bende BE beli KOT..hehe "Harus berjimat cermat" kannnnnnnnn?

   

No comments:

Followers