Daisypath Anniversary tickers

Mar 19, 2012

monday blues..

Good morning..

Hari ni Monday blues tp hr ni lain skit sbb tak sihat tp terpaksa jugak keje.. kite x leh cuti klau xde replacement in my department. Nak wat camne kan..sacrifice la skit..org call no. senior BE kat sebelah ni pun BE tak larat nak ambik.. sorry lah ye.. nak ke meja sebelah pun BE tak larat ni.. badan rs lain macam.. Azmeer masih demam lagi tp keje jugak dia.. klau dia duk umah sorang mmg BE tak duduk diam lah..sape nak jaga dia. Kat opis rasa xde air-cond..elok ler..kite ni pun tgh rs sejuk ni..

Hr ni mmg xde mood lah nak wat keje, dalam kepala ni pk nak tdo je. nak lunch pun xde selera.. pagi td P.shaik (driver opis) belikan nasi lemak bungkus, klau ikutkan tekak ni xnak makan2 apa tp disebabkan org tua ni dh belikan sarapan utk kite, BE pun ambik lah. leh katakan setiap hari lah dia mmg rajin belikan sarapan utk kite. Rajin bersedekah pd kiteorg.. Moga Allah murahkan rezeki dia..amin.

Ok lah, nnt BE sambung lagi ye.. citer ni xde citer yg menarik pun tp bg readers yg dh baca sampai ke hujung ni..thank you.. nnt ada citer best BE akan kongsi dgn readers lg ye.. take care (senyum sambil mata pejam)

 



No comments: