Daisypath Anniversary tickers

Mar 12, 2012

Mood yg malas tp terpaksa

Selamat ptg..

Dh minum ptg ke..? Hari ni mmg rs malas nak wat keje kan sbb hr Isnin tp terpaksa gak kene buat sbb nnt bertambah byk lah paper atas meja.. kepala duk pening dr tgh hari td.. tgh sedap tdo waktu lunch td tiba2 dgr org ketuk pintu pastu duk tolak2 pintu..BE tgk jam kul 1.20ptg. (ni waktu lunch lah, tlg lah jgn kaco). Kwn BE yg sedang preggy hampir 3 bulan kata nak je letak sign kt dpn pintu.. "ibu mengandung sedang rehat, Jgn kaco..!!" haha setuju tak.. ibu mengandung rehat kita pun rehat skali..mentang2 semua bos2 xde.. ramai tgh ambik cuti ni sbb minggu ni cuti sekolah, jln pun clear.. HAri ni BE sampai opis jam 7.30. waktu keje mula 8.30.. masuk je opis sorang staff pun xde.. huhu.. kepala mula lah terbayang2 bende lain..jadi BE pasang lah surah Yasin...Alhamdulillah xde apa2 berlaku sampai lah kwn BE sampai..


-the end-


1 comment:

Catdy Nur Khadijah™ said...

Monday Blues laa ni...? hehe...

Followers