Daisypath Anniversary tickers

Mar 26, 2012

my sister's blog..

Assalamualaikum,

Dh lama BE tak update.. maklumlah busy dgn life kite.. hehe..

Oklah.. just nak share..Adik BE br nak belajar berblogging.. dia suka bercerita..klau BE dgn adik di umah tak wat apa2, ada je bende yg dia nak story2 dgn kite.. Yelah BE sorang je kakak dia.. we're just two adorable sisters.. English dia lebih baik dr BE..i cannot lie on that.. Bila kite kluar sama2 pun suka ckp bahasa inggeris sbb dr kecik kami dibesarkan di negara lain. Kami bukan nak menunjuk tapi dah terbiasa.. harap2 org yg tgk kite duk ckp English ni jgn lah salah paham yg kite ni mcm showing off tp sebenarnya bukan.. Sape yang tahu diri BE dan adik dorang akan paham, even my cousins also speaks English in public..


Otei.. ini blog adik BE.. sudi-sudikanlah singgah blog dia ye.. Simple Trust


Dear sis, I'm promoting your blog..so u better give me a treat..hehe (^_^)


       

1 comment:

Simple Trust said...

lol..thanx..ur blog is much more nicer and many stories to tell :)