Daisypath Anniversary tickers

Mar 22, 2012

sahabat yg suka kisah misteri

Assalamualaikum,

Selamat pagi readers,

Tadi sampai je opis, mcm biasa BE akan start computer. 1st yg akan dibuka, blog and facebook. rasanya smua orang akan wat camtu kan..? BE nmpk blog kwn BE yang suka bende2 yang misteri contohnya benda2 yang ghaib, hantu, jin dan sbgnya. Nama dia Jamie Wong. Mixed chinese & malay. Sebaya dgn BE. BE kenal dia semasa di tingkatan 4. kami ada sama minat dlm seni, BE rajin juga lepak kt umah dia, tido umah dia.. cuma yang pelik dia ni 'special'. BE tak takut kt dia sbb dia mmg baik. Appearance dia mmg cantik. Dia pandai jaga penampilan dia. 

BE ingat satu hr ni, BE teman dia utk masuk pertandingan menyanyi di Leisure Mall, Cheras. Dia ambik lagu Zombie from Cranberries. Lagu tu BE pun suka, famous pada tahun 90an. Dia pakai baju hitam labuh, make up dia mmg 'devil' lah..dgn rambut curly kembang.. mmg scary sesuai dgn lagu yg dia ambik tp dia nmpk lain bila dia di atas pentas sambil memegang lilin. Scary...i've should have snap her.

Hari esoknye kita plan nak pegi mall..pastu dia xtau nak pakai baju apa.. BE dan maknye tunggu di ruang tamu tunggu dia bersiap. Mula2 dia pakai simple je tp dia x selesa dgn apa yang dia pakai pastu tiba2 dia terus ke bilik tutup pintu. Bila dia dh keluar, BE tanya dia nape tukar baju..Dia kata ada 'org' bg tau dia suruh pakai ni br nmpk ok.. BE tgk dlm bilik xde sape, BE tanya sape org tu..? Mak dia wat muka mcm ada something dlm bilik dia.. BE pun terdiam lah.. huhu

Inilah Jamie yang suka bende2 misteri.. Blog dia pun suka citer psl bende seram2.. klau berani baca sila kan.. hehe..normally apa yang dia cerita based on true story.. cecitermisteri 

P/s: J, when are u coming to KL again..?







   

6 comments:

Catdy Nur Khadijah™ said...

Jamie? agak2 dia ingat i x yer... hurmmm? dia ada blog?

BrightEye said...

Catdy:

Blog dia i dh link kt situ..just klik..

Jamiejit said...

BE:
Seriously? I said that when I'm changing clothes? Why it is not in my memory? I baca balik, I sendiri yang seram ni. Gosh.... Hahaha....

Catdy:

Hello, ingat2 lupa ni. Tengok muka, kompom ingat balik.

BrightEye said...

Jamie:
Yeah..u did say that..still fresh in my mind.. i thot u remember..hehe

Jamiejit said...

Hmm, maybe too much things happened and I could remember only some of it. Now dah takde mcm tu lagi. After got married, dia kacau style lain pulak. Only Blood smell and bunyi2 je. By the way, Im in KL

BrightEye said...

Jamie:
Blood smells..? uikss..