Daisypath Anniversary tickers

Mar 9, 2012

Vector of my sister

Assalamualaikum,

Last working for today and will be continue working next week.. itulah keje harian kite kan.. yg mana ada keje pd hujung minggu tu selamat bekerja ye.. sama juga pada yg buat OT pd hujung minggu..hehe

Nak tau apa itu vector..? leh klik kat vector ni.
BE mula buat vector ni bab tgk drpd rakan blogger Mr.Fiz . He's very creative and also he created vector for his client and even for his fan. BE tgk hasil design dia best jd BE pun nak cuba lah wat sendiri.

BE buat vector ni BE guna Adobe Illustrator CS3. BE ambik Diploma Graphic Design, jadi designer part time je.. keje sendiri..hehe Yang BE buat ni saje suka2..mana lah tau kot2 jadi. Bila dah siap, kwn BE kata ada rupa adik BE.. nak tgk tak..?? jom tgk..


Mcm mana...? ok tak.. Skg ni BE tgh cuba buat vector kucing.. tunggu ye..tata



No comments: