Daisypath Anniversary tickers

Apr 25, 2012

15 days MC

Assalamualaikum,

hi readers how are you..? 

Bagi kakitangan kerajaan, hari ni dpt gaji baru kan..? Tahniah buat semua dan juga bg diri BE juga..hehe
Yang bukan kakitangan swasta, InsyaAllah gaji anda akan naik juga jika kerja anda buat dgn baik sekali.. No matter how tough or hard it is, your career is for your own good and for best in your life. BE doakan yang mana dh lama xde kerja, xde kerja langsung akan dapat rezeki masing2 kelak..Amin..

I feel so calm while listening to the song i added yesterday.. Klau boleh nak je pasang lagu ni kuat2 biar 1 office dengar..haha.

Ooo ya, hari ni jam 7am dah boleh nampak matahari kan..? MasyaAllah.. Dengan biru langit yang begitu cantik dan luas, awan putih pun kurang nmpk hr ni.. Harap dpt kekal begitu setiap pagi.. huhu asal ayat BE lain mcm je hari ni ye..Ada rs pelik tak?? mcm skema je ayat BE..hehe

Dah lari topik lak..15 hari MC.. kecian Azmeer kene cuti lama tp ini adalah terbaik utk Azmeer.. BE ada rs bersalah juga sbb Azmeer sanggup hntr BE pegi keje kt Putrajaya dr KL. BE bg tau Azmeer yg BE boleh drive tp Azmeer risau sgt2 klau hujan lebat. Doc bg dia MC 15 hari akibat kecederaan otot di bahagian belakang. Puncanya Azmeer angkat bende berat lbh 30kg tanpa apa2 protection jadi BE rs ototnye jd kejang. Jadi setiap mlm BE akan sapu minyak kt belakang Azmeer.. Tak sampai hati tgk keadaan Azmeer mcm tu.. BE tak henti berdoa agar kesihatan Azmeer cepat sembuh.. 
Readers doakan Azmeer cepat sembuh ye..(^_^)

Terima kasih sebab sudi baca blog BE yg panjang lebar ni.. I really appreciated..





1 comment:

Marya Yusof said...

As salam BE yg comel,

Rindu pada awan & langit yg membiru di Msia, walhal yg sama juga dilihat dr sini ;)

Bahayanya Azmeer angkat berat mcm tu, boleh kena slip disk klau xkena caranya, syafakallah Azmeer... You take care too dear~