Daisypath Anniversary tickers

Apr 4, 2012

"busy ke..??" derrr tak nmpk ke..!!

Hari ni mood ok dan agak busy.. dr jam 9 sampai skg ni (5 mins ago) mmg busy lah.. so nak stop jap release tension.. Kat meja BE ni xleh nak gmabarkan betapa byknye kertas2 di atas meja.. kadang2 rimas gak tgk berselerak meja ni.. Berselerak mcm sepah tu xde ler, mmg tersusun pun tp kertas/document jd bertingkat lah..huhu..

Haha..byk giler..

Td tgh duk menulis kat buku utk update ada la seorang pegawai ni masuk bilik. Ketuk pintu pun tak main terjah je.. BE tgh khusyuk menulis, kepala pun dh nak cium buku dah sbb duk tunduk je..Bila dia masuk pandangan BE kat buku td terus hilang..Mmg betul2 hilang konsentrasi. Dia leh tanya "busy ke?" BE tak bersuara tp dlm kepala BE tanya "Derrr tak nmpk ke paper berlambak ni?" BE angguk senyum je lah.. dia dh nak kluar pastu leh plak dia patah alik minta tlg BE fotostet magazine ni.. aduh..Dia bg kat BE terus pastu blah.. "Hello I didn't say anything yet!!" Sabar je lah..nasib baik kt telinga BE ni ada headphone, tgh dgr Maher Zain. Tenang skit jiwa ni.. Dia tu ada PA tp PA tu tak serupa mcm PA.. ikut suka hati dia je nak tak nak buat.. "And hello..you are PA, that's your job..!!" 





Tgh duk membebel dlm blog ni, Azmeer sms buat ayat lawak lak..
Haha rs nak ketawa besar.. Terhibur skit hati kite tau.. 





No comments: