Daisypath Anniversary tickers

Apr 12, 2012

Ingatkan nadi yg kuat rupa2nya gempa bumi..

Assalamualaikum,

Selamat bercuti dan selamat kembali bekerja.. BE keje hari ni, klau sambung cuti xtau nak wat apa kat umah.. Baik g opis atleast ada keje kan.. Room mate BE cuti sampai esok, nasib baik K.naj & K.emi ada hr ni.

Smlm agak kelakar bg BE.. Masa BE tgh tgk movie kat laptop BE bersila atas lantai sbb selesa so laptop tu letak atas meja kecil. Tgh duk kusyuk tgk movie tiba2 ada terasa badan BE bergerak/bergoyang skit. BE rasa tak selesa pastu letak kedua2 tapak tgn atas lantai kot mmg ada gegaran lah tp dlm pada masa yg sama BE fikir mungkin nadi jantung BE kuat kot sbb tu badan bergoyang..haha. Azmeer tgh cedap todi tentu tak rasa apa2..BE tgk adik ipar duk atas kerusi x rasa apa2 sbb BE tgk dia duk biasa je so BE diam je lah.

Jam 7.30 lbh ada kuar berita (news break), ada bg tau yg Acheh kene gemba bumi..Hmm mmg betullah bukan sbb nadi BE yg kuat..hehehehe


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
With Love,