Daisypath Anniversary tickers

Apr 2, 2012

jari kaki sempit, tumit sakit

Selamat pagi.. setengah jam lgi dh nak tgh hari.. Cepatnya masa berlalu.. punya cepat dh bulan April. 2 bulan lebih dh nak puasa.. pastu raya.. persiapan baju raya thn ni pun belum buat lagi.. ada sesetengah kawan BE dh buat persiapan raya.. semangat tu..

Anyway, BE ada beli kasut baru yg tumit rendah lah.. Dah tak tahan lutut ni sbb kerap pakai kasut tumit tinggi. lutut kanan BE mmg injured dr kecik lagi dh takleh nak kerap pakai high heels. BE beli kasut baru ni ada lah sebulan yg lepas (bulan Feb) ni br nak pakai, masih br lagi dan keras.. Bila nak pakai tumit rasa sakit, pastu jari kaki kiri ni lah rs sempit di bahagian depan.. Kasut tak kembang lagi jadi masa nak berjalan pun mcm org tak betul..Skg ni pun duk naik berdenyut..huhu.. mcm mana nak buat ye.. org tua2 kata gigit kasut tu sblm kasut gigit kite.. BE pernah lah wat dulu tp tak menjadi pun..sama je.. Yang kasut ni lak x gigit pun sbb dh pakai, takkan nak pegi gigit lak kan.. hehe..

Jadi...kene survive lah pakai kasut baru ni..lama2 kembang lah dia nnt kan..


2 comments:

BrightEye said...

mcm takut je tgok kasut ni.. huhuhu... :-(

BrightEye said...

Sayang BE:
hehe..kaki sakit rs mcm tu.. (^_^)