Daisypath Anniversary tickers

Apr 7, 2012

selamat beristirehat..

Assalamualaikum,

Apa khabar readers,?  Ada pergi mana2 ke hari ni..? Hari ni ada event MIHAS kt KLCC dan hari ni adalah hari yg last. Its open for public age 18 and above only. Chewah promote lak kite ye.. BE tak pegi sbb BE tak brape suka sgt tmpt crowded lgpun pun BE dh rasa keje kt sana hampir 2 tahun.. Mmg best dpt rasa makanan halal dr pelbagai negara.. The food, drinks, cosmetics dan macam2 lagi lah. Td my ex colleague dr MIHAS ajak BE pergi tp BE ada homework (kerja rumah..hehe bukan study). Adik ipar BE keje praktikal kt MIHAS, minggu dpn dia hbs lah kot..

Dr td BE duk pk nak masak apa.. Td breakfast macaroni goreng, msh kenyang lgi ni.. Jam 2ptg ni ada citer hindustan..dh lama tak layan citer hindustan..rsnya hr ni pelakonnya Kareena Kaoor dan Salman Khan.. nmpk best gak citer tu. BE penah tgk tp tak pernah tgk dr mula..huhu

Ok lah, BE nk rest jap.. Have a great weekend readers..till then..tata




4 comments:

Simple Trust said...

mama n i nak tgk citer tu gak..mama masak kari ayam..

BrightEye said...

Adik BE:
wWw cedap tu..yum2

Zana Adieyza said...

happy weekend dear!

BrightEye said...

Zana:
Same goes to u dear (^_^)