Daisypath Anniversary tickers

Apr 27, 2012

Sunway Lagoon here we come

Hi readers, 

First and foremost, thank you for dropping by at my very simple blog. I didn't expect there so many visitors visit my blog today. Setiap kali BE tgh berblogging selalu nmpk 1 atau 2 visitor.. ni ada 10 org dlm masa yg sama..kira byk lah tu kan..? hehe. BE xde byk sgt nak bercerita tp BE suka bercerita..saje suka2..


Ok, since esok x boleh nak merayap di Bandar KL, so BE dan Azmeer bercadang nak habiskan masa di Sunway Lagoon bersama adik BE. Kite rancang nak ambik theme adventure semua tp dia package ada 5 theme kene ambik semua, (mana sempat nak main dlm 1 hari..) xleh pilih kot..sbb xde tulis pun kat website dia.. hanya boleh ambik 3 themepark tu..Amusement Park, Water Park & Wild Park tp BE ingat nak lebih kpd Amusement Park & Water Park je. Wild Park xde apa sgt..

So...esok kami plan nak pergi awal.. dulu pada tahun 2011 (dulu lah sgt pada hal thn lps je..hehe) 
BE pergi dgn family Azmeer, kita dtg sblm Sunway Lagoon bukak lg.. awal tak awl kan sbb xnak berebut beratur nnt.. Masa tu jam 9pg org dh mula beratur dh..huhu. flashback

Ok lah, BE tgh excited nak main esok.. have a pleasant weekend readers.. (^_^)

P/S: BE xnak naik roller coaster lah..gayat tul..huhu.. Azmeer ketawa kt BE, dia nmpk muka BE naik cuak..haha




2 comments:

Marya Yusof said...

As salam dear BE,

Selamat berjimba! Seronokkan klau pergi mandi manda dgn yg tersyg! Akak tak pernah pergi Sunway Lagoon... :(

Lagoon kat A FAmosa tu pernah lah...hehehe ;)

BrightEye said...

@Marya Yusof

Waalaikumussalam,

hi k.marya.. mmg seronok g sana cuma tiket tu mahal skit lah.. main utk 3 orang pun dh rm200+. nnt k.marya alik Malaysia boleh lah g sunway lagoon dgn family. (^_^)

BE pun pernah main kat A.Famosa tp tak main byk sgt..hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
With Love,