Daisypath Anniversary tickers

Apr 5, 2012

Teman Azmeer pegi hospital

Assalamualaikum,

Hari ni BE ambik cuti sbb nak teman Azmeer pegi check up kt hospital. Esok br masuk keje alik. Jam 7am BE dh bgn dah. Pastu kejut Azmeer nak pegi awl takut org ramai.. BE pegi kt Hospital Selayang..10min dr umah je tp nak cr parking dekat 30min. Kat dpn penuh kat basement pun penuh so park kereta dekat dgn rumah mayat..huhu.. Nak masuk kt entrance BE tanya kt Azmeer ada short cut ke tak, Azmeer jwb short ikut kt rumah mayat tu tentu cpt sampai..huhu taknak lah.. Walaupun kite x nmpk mayat2 tu tp seram gak bulu tengkok kite ni..

Bila sampai je, mmg ramai betul manusia kat hospital ni.. mcm sblm subuh dorang dh terpacak dpn hospital. So dah sampai tmpt yg nk pegi check tu, org kt counter tu pun bg card appointment. Kite pegi bukannye pegi check  terus, dorang bg appointment dulu itupun kene tunggu lg 2 minggu.. huhu. Org kt counter tu kata doktor chek pesakit ni atleast 400 org sehari.. gila ramai..

Dh habis tu , BE dan Azmeer pegi lunch  kt Segambut dgn my sweet mother in-law.. Sedap ikan bakar kt sana.. Nama gerai tu Mak Tam..eh Mak Ton.. Emmm hehe tak ingat lah.. byk mkn semut ni..ish bahaya2..

Skg dh duk umah, BE cuci kain.. baju keje utk esok pun dh gocok dh so xyah nak gocok waktu mlm.. Skg tgh duk layan blog, fb (main game lah apa lagi..) sambil ditemani Azmeer yg tgh sedap tido di sebelah kiri BE dan kucing kesayangan Gemuk yg baru lps beranak 3 ekor 2 hr lps di sebelah kanan BE..

~the end~


No comments:

Followers