Daisypath Anniversary tickers

Apr 17, 2012

tiba2 mata jadi hitam semua..

Selamat ptg..dh mkn ke..? Hari ni BE lunch lauk je.. Pucuk paku dan sotong msk kicap tp tak brape nak sedap. Perut pun dh mula sakit..apasal ek..pucuk paku dia mcm ada tak cukup masak..huhu..

Anyway, smlm BE pegi tmn Azmeer buat check up di Hospital Selayang.. Sblm bertolak tu biasalah BE duk make up skit. BE tak nak nmpk pucat. Bila dh siap semua yg paling last BE akan letak celak & lipstick. Korek punya korek dlm handbag jumpa lipstick je.. mmg sah celak tinggal kat opis...hmm so BE ambik lah eye liner dlm bag makeup BE.. kite ni pun ingat eye liner ni leh celak kt mata bawah so BE wat lah. Pastu baru letak setitik terus mata BE jd hitam..huhu takut tau..mcm mata alien.. Mata BE jd lebih kurang mcm kt bwh ni..


Takut kan..? BE panik gak masa tu tp tenangkan diri.. BE curi2 tgk Azmeer kat mana, dia ada kat ruang tamu pastu pegi ambik cotton letak lah kat mata.. pedih mmg pdeih lah.. skit2 warna hitam tu dh kurang.. pastu mata BE tukar jd merah sbb kene cotton.. BE citer kat Azmeer, dia ketawa, BE pun ketawa lah.. 

Itulah kisah BE yg betul2 unexpected leh jd mcm tu..hehe





2 comments:

Zana Adieyza said...

adoiiiiii, mcmne leh jadi mcm tu dear?? seram ok!!!

zana kalau x pakai eye liner, rasa mcm x lengkap.. hihihi.. mesti nak eye liner.. tp gie keje pakai cikit jer la.. kalau gie jalan, suka pakai tebal2.. hahahha.. perasan nak cantik!

BrightEye said...

@Zana Adieyza

hehe..sbb xde celak BE letak kat bwh mata skit.. xde celak rs x lengkap..
BE pun pakai eye liner tebal skit bila jln dgn hubby..

Mestilah kite nk nmpk cantik bila kuar dgn hubby kan kan.. (^_^)