Daisypath Anniversary tickers

May 28, 2012

4 jam di IKEA

Hari sabtu, BE dan hubby pergi IKEA jam 11pg gitu lah.. selepas dh selesai sidai baju semua, masing g bersiap.. Hubby sempat bukak fb sementara tunggu BE make up..hehe..xde lah make up lama..nak pakai tudung lagi kan..paham2 je lah..hehe


Sampai je kat IKEA, perut pun dah lapar.. tak breakfast apa2 dr umah pun..minum air je.. sampai je BE dan hubby cr tempat duduk kt cafe IKEA.. BE nak hubby cuba rasa meatball IKEA, mmg sedap.. BE suruh hubby dudk, BE yg ambik order.. Agak ramai jugak lah tp tak sesak sgt.. dia akan sesak selepas jam 1ptg. Masa tgh order tu BE ambik meatball dan pasta sauce.. Pasta sauce dia agak kosong skit sbb dia letak pasta dan sos sahaja, xde daging.. Masa dh letak makanan atas meja, hubby suruh ambik sudu, BE g ambik pastu bila dh sampai kt meja, hubby dah ngap meatball..katanya susah nak stop.. haha.. 

Ni lah Hubby BE beli tp warna
brown
BE dan hubby pergi IKEA sebab nak beli wedding gift untuk kawan hubby drpd Langkawi..Klau beli brg dapur mcm pinggan mangkuk, atau cadar katil atau blender smua kawan hubby leh dptkan kat sana sbb sana semua tentu murah. Jadi BE cadang why not pergi beli brg dekat IKEA sbb kat sana takde sama byk brg mcm kat IKEA ni. Jadi drpd 1 pusingan sampai ke pusing akhir kite jalan.. Hubby berkenan Mug ni.. Ada 4 set sekali dgn piring dia..

Bayangkan lah selama 4jam BE dan Hubby duk berjalan tanpa henti..Dengan hubby masih duk sakit pinggang hubby leh ckp yg dia tak rasa letih disebabkan barang2 kt dlm IKEA tu buatkan dia tertarik sgt2.. Rasa mcm2 nak beli tp hari tu beli brg keperluan je..hehe. 



Rasa nak pergi lagi lah makan meatball..cedapppp  
Drool baby
Tgk sampai meleleh baby ni..(does not desciribe me..hehe)

No comments:

Followers