Daisypath Anniversary tickers

May 24, 2012

'Bapa' sumbat dlm mesin basuh

Assalamualaikum,

Dah lama BE tak update blog kan..? Hehe.. Tajuk yang BE sampaikan ni sebenarnya dah lepas... Ada dlm 3/4 hari gitukan..? BE baca news dr Yahoo td.. Ramai kata bapa dia yg sumbat anak dlm mesin basuh tp dia sebenarnya boyfriend kepada babysitter tu. Boyfriend dia duk main dgn budak tu, siap main hide and seek dan  Peek A Boo dgn budak tu.. Tanpa berfikir apa2 terjadi, boyfriend ni saja nak bergurau dgn budak tu masuk dalam mesin basuh..Bila tutup pintu, mesin tu automatically function.

052212schrat_20120522174041_JPGBudak tu selamat.. ada lebam2 dan kesan calar2..
BE tgk dlm video budak tu dh ok, siap leh ketawa dgn mak dia lg.. Mak ayah budak tu tak saman org tu pun..

Sekian



No comments: