Daisypath Anniversary tickers

May 14, 2012

Boleh ke..?

Selamat petang..

Ada yg sambung cuti ke hari ni..? BE rasa nak cuti tapi tak tau kat mana.. Nak cuti dgn hubby je, harap hubby free lah.. (lum confirm bila..)

Ok...last several days I gain weight.. Ya betul..berat badan dah naik dan nampak bum2.. BE dh lama tahu tp bila tgk gmbr BE dgn kawan kat KLCC baru2 ni badan nmpk bum2 ketara sgt.. BE tak kuat makan tapi suka duk makan lewat malam.. huhu.. tak leh jadi ni.. belum ada baby lagi dh bum2..

As for today, BE dh mula diet. Bukan diet taknak makan langsung.. BE akan makan juga tapi yg tanpa lemak, berminyak..Macam hubby BE kata makan makanan yg fibre. Hari ni seorang driver beli nasi lemak utk staff kt opis BE tp BE tak ambik. Makan roti je dgn air panas. Mlm BE taknak makan lewat sgt2.. Tadi pun park kereta jauh skit biar exercise.. Klau nak betul2 exercise BE leh park kat luar jauh tu tp xlarat naik tangga, semput dibuatnye nnt pastu xde orang..seram lah..hehe

BE nak tgk dlm seminggu ni, klau berhasil BE akan teruskan sampai BE puas hati dgn berat badan.. (Boleh caya ke..?) InsyaAllah, BE leh buat..hehe



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
With Love,