Daisypath Anniversary tickers

May 11, 2012

Buah zuriat

Assalamualaikum,

Hi readers..  dah lunch semua..? BE br lps mkn nasi ayam.. boleh la rasa dia..99% sedap tu dak ler..

Buah Zuriat
Readers  pernah dgr tentang buah zuriat tak..? BE research ttg buah zuriat ni dan ada baca drpd blogger lain yg pernah mkn buah zuriat. Normally utk pasangan yang dah lama takde anak. BE nak cuba juga setelah dgr kawan BE cerita yg kawan dia dh 5 tahun berkahwin dan cuba mkn buah zuriat ni dr Makkah. Sebulan kemudian dia disahkan mengandung. Punya la happy, mana taknye 5 tahun berkahwin xde anak kan.. Jadi kwn BE suggest why not BE try..  BE xtau nak kirim dgn sape yg nak pergi Makkah jadi BE search nama yag menjual buah zuriat, Alhamdulillah BE dh jumpa. Elok pulak dia jual online sbb dia off and on ulang alik pergi negara dia, Mesir. 


BE akan berjumpa dgn org arab ni esok.. BE akan pegi dgn hubby BE.. Nama org ni Fatemah, mmg fasih ckp bahasa melayu.. sempat gak lah BE chit chat dgn dia dlm ym. She seems friendly.. Bulan depan dia nak alik Mesir nak ambik brg lagi and jumpa family dia..Mcm dh kenal lama lak ms berbual dgn dia td.. 

Kalau sesiapa nak kirim buah zuriat boleh lah contact dia 
Fatemah Binti Abdullah
0132737078

InsyaAllah dgn izin-Nya, doa BE dan hubby dimakbulkan..Amin..


1 comment:

BrightEye said...

BE dh cuba hampir 3 minggu dan Alhamdulillah period BE nmpknya kembali normal drpd dulu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
With Love,