Daisypath Anniversary tickers

May 25, 2012

Ingat lusa rupanya esok..

Assalamualaikum,

Sampai je opis BE buat air vanilla coffee.. segar mata sbb sedap.. Td dpt sms drpd K.nor yg dia EL hari ni sbb anak dia demam teruk..Cian Kiena..comel dan petah bercakap mcm org dewasa, umur dia baru 3 tahun.

Anyway, BE bukak fb td tgk majlis perkahwinan kawan sekolah dulu. Tgk tarikh betul ke esok..? Selama ni BE ingat hari ahad wedding dia. Disebabkan byk kad jemputan drpd kawan dan bos2 kat opis ni BE keliru dgn tarikh. Dah lah BE dan hubby plan nak pegi beli hadiah wedding utk kawan BE dan kawan dia esok.. Hmmm sempat ke? BE dan hubby tak suka terkejar2, nnt hilang mood. Macam mana ye.. Wedding kawan BE mula jam 12-4pm.. Nak cari barang pun makan masa tau..xleh main ambik je..huhu.. Tgk lah mcm mana nnt..

Mood: 50-50 nak pergi ke tak..


No comments: