Daisypath Anniversary tickers

May 21, 2012

Macam mana nak FOLLOW blog orang??

Assalamualaikum,

Selamat Pagi... dlm 30min lagi dah selamat tgh hari..hehe.. hari ni tak brape nak busy sgt2.. busy je sbb gaji dah nak dekat.. leh shopping..hehe.. shopping barang dapur..haha..

Anyway, sejak minggu lepas BE perasan icon FOLLOW dah xde di bahagian kiri atas.. nape ye..? Macam mana kite nak Follow blog orang..? Ada readers tau mcm mana nak buat tak..?

Certain blog orang ada kotak Follwer kt tepi tu tp kene sign in.. Bila BE sign mmg ada nama blog kite dlm tu tp blog org tu xde dlm bloglist kite.. why..? i am so curious you know..


Ok lah, nnt  sambung lagi.. tata

1 comment:

Nadia natasha said...

macam mana nak buat shout box tuu? kita buat tak jadi tauuu :(