Daisypath Anniversary tickers

May 10, 2012

Problem Child

Selamat ptg..

Mata dah mula mengantuk sbb lunch td dan BE tak sempat nak lelap jap sbb lunch lmbt td..huhu so nak biar mata ni terus terbeliak BE search internet cirita zaman BE budak kecik dulu.. Akhirnya BE jumpa jugak..

Pernah tak tgk cerita Problem Child..? Famous pada tahun 1990an. Cerita ni kisah seorang anak yatim dapat keluarga baru tp perangai dia mmg orang dewasa xleh nak control sebab terlampau nakal.. Klau readers tgk pun tak sanggup nak layan anak yg hyperactive and naughty yg mcm ni tp jln cerita dia ada yg cedih dan ada yg kelakar.. klau nak tgk cerita dia leh tgk kt Youtube.. nak cr VCD mungkin susah nak dpt kot sbb cerita lama kan.. BE tunjuk gmbr dia incase ada jumpa VCD dia ke leh tgk byk kali.. dia ada sampai part 3 klau tak silap lah.. Enjoy the movie.. (^_^)



Nmpk muka jahat je budak ni..hehehe


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
With Love,