Daisypath Anniversary tickers

May 9, 2012

Suami buat physiotherapy

Assalamualaikum...
Selamat pagi semua..

Hari ni dgn rasa sedih, BE tak dpt nak teman hubby BE pegi hospital Selayang pagi ni sbb BE keje. Hubby BE ada appointment buat physiotherapy pasal belakang dia (problem at muscle joint). 

Harap physiotherapy dia tak teruk mana daripada dia buat MRI nnt.. MRI ni rasanya lagi kuat dan BE harap2 sgt hubby cepat sembuh seperti biasa. Tak sampai hati tgk dia berjalan dlm keadaan sakit mcm tu.. (~_~)





No comments:

Followers