Daisypath Anniversary tickers

Jun 19, 2012

Cat rumah...

Assalamualaikum,

Hi readers, sihat ke..? BE mcm ni la duk batuk je sejak jerebu ada ni.. Dah nak dekat bulan puasa ni BE dan family sempat cat rumah kt tingkat bawah (ruangtamu hingga ke dinning area). Beli cat brand Jotun, mmg cantiklah sbb dia shining tp yg tak berapa puas hatinya sbb katalog yg kite tgk tu tak sama dgn warna kite cat di dinding. Contohnya kita pilih warna gelap tp bila cat di dinding dia jd warna terang drpd warna yg ada dlm katalog. huhu.. Nak repaint alik rasa rugi lah sbb dh cat byk dan mahal. Maka kami biarkan jelah dgn warna itu.. Warna dia lebih kurang sama dgn warna asal dinding rumah tu..huhu.

BE suka cat Jotun ni sbb dia tak berbau.. bila kotor skit kite leh lap mcm cat brand Nipon gak lah tp rasanya Nipon ni mahal lebih skit drpd Jotun.

Inilah jenis Jotun (Majestic) yg BE guna..(^_^)


No comments: