Daisypath Anniversary tickers

Jun 6, 2012

Coffeemate wajib kene ada

Assalamualaikum..

Bonjour..

Hari ni BE senang duduk di ofis sbb ramai yg xde.. Masing2 ada keje di luar jd agak relax skit..bukan skit tp byk.. keje tetap wat keje tp s....l....o....wwwwww.. (so mean am i)..

Coffee Mate Creamer Sachets 50/pack

Pagi td minum milo mesti nak tambah coffemate yg packet kecik tu (wajib letak 2 packet supaya air tu rasa lebih creamy)  Jam 10.30td P.shaik (driver ofis)bg kopi 14in1 (mcm 3in1 tp yg ni 14in1 sbb ada mcm2 jenis buah2an dia taruk) Nama kopi ni Kopi Campuran Mahkota Dewa (Bertenaga & Kesegaran Yang Maksima) Saje nak cuba apa rasa dia.. BE rs mcm biasa je..nescafe.. nak rasa mata ni terbeliak tak rasa pun..huhu. BE tambah coffemate 1 packet.. wajib tu.. Readers ada tambah coffeemate x?

Ofis ni mmg sejuk, pakai coat/jacket pun masih sejuk.. klau asyik wat air panas je, pastu tak byk gerak mmg senak lah peyut ni kan.. Tgh duk sorang dlm bilik ni xtau nak wat apa selain keje.. biasa klau ada k.ana atau k.nor ada gak nak boraknya.. Klau k.emi lak dia duk di luar kt meja partition tu, jauh skit lah.. Nnt kang klau BE g sana bos atau org lain nmpk kang ingat kita ni asyik duk melepak je.. 

Jap lagi nak g jualan di Blok sebelah..setiap hari Rabu dia ada jualan tp tak byk mana pun.. saja cuci mata..klau ada yg berkenan brg tu BE beli tp ada gak lah nak pikir 2/3 kali..hehe



No comments: