Daisypath Anniversary tickers

Jun 4, 2012

Hadiah drpd Hubby BE

Assalamualaikum,

Selamat pagi dan selamat bekerja.. BE keje hari.. ramai staff kt sini ambik cuti, maklumlah masih cuti sekolah lagi.. Skrg ni BE masih sorang kat opis, yg lain tak dtg lagi.. ptg dorang ada meeting, sunyi la ofis nnt.. Lunch   leh tido..hehe.

Anyway, last Saturday hubby BE wat something unexpected.. Mmg BE dah lama plan nak beli h/p tp tak sangka nak beli hr tu gak.. Rs terharu sgt2 dan happy sgt2.. Selepas pergi wedding kawan lama dgn hubby, hubby ajak g The Gardens, Midvalley. Survey h/p. pastu BE berkenan h/p Sony Xperia Sola dan Sony Experia U tp lebih pada Experia U sbb ada lampu kt bawah dia..very nice.. hubby tanya suka warna apa, BE jwb BE suka warna pink.. (hmm sejak bila suka warna pink ni..?) Jadi, hubby panggil sales girl utk dptkan h/p tu.. Dalam hati mcm tak percaya je hubby beli terus.. Thank you so much sayang..


Jadi inilah hadiah drpd suami tersayang..

Masih study lgi cara nak guna..hehe


No comments: