Daisypath Anniversary tickers

Jun 10, 2012

Makan di megamall harga pun 'mega'

Assalamualaikum,

Salam berhujung minggu.. Esok dh mula sekolah.. xde cuti2 dah..hehe..

Hari jumaat lepas, BE g Boulevard dekat sebelah Midvalley ada urusan peribadi dgn family.. hampir sejam lebih cr office tu.. tmptnye dh jumpa tp bloknye x jumpa.. alamat yg dia bg tu mmg x sama yg kami nmpk.. menangis ketiak tau..hehe.. Dh selesai tu BE g mkn kat food court dgn mama papa BE.. Mungkin org dh biasa dgn harga kt sana.. BE mmg dh lama sgt2 tak makan kt food court midvalley apatah lgi jln2 kt sana. Masa nak beli air tu BE hanya beli milo no ice, soya no ice n mineral total RM 10.20. terkejut lah apa yg wat dia mahal sgt rupanya yg no ice pun dia charge jugak sbb air penuh satu cawan. hampeh tul..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
With Love,