Daisypath Anniversary tickers

Jun 4, 2012

Minta maaf tp terpaksa

Hari ni agak busy dgn keje sbb senior dlm bilik BE cuti seminggu. Bukan saje2 cuti tp suaminya nak pergi posting lebih 2 tahun dan dia terpaksa tinggal di Malaysia sbb dia tgh mengandung 6 bulan. klau dia pergi dia kene ambik injection Hepatitis jadi agak risiko bg dia dan juga baby. Yang lgi sorang masih cuti bersalin, 11hb jun ni br dia dh mula masuk keje. 

"i'm very stress!!"

Tadi jam 1ptg BE mula letih dan ngantuk sbb dr pagi terkejar2 wat keje sbb bos BE nak g meeting kul 2. Keje dh siap jam 12:45tgh, bila nak bg paper kat bos, dia pulak hilang ntah ke mana. BE letak atas meja BE dan kunci pintu. BE sempat t'lelap dlm 15 min. (siap baring atas toto kecik tau..hehe) Pastu asyik duk bgn mengejut sampai sakit kepala ni. BE xleh sambung tido jadi BE wat air milo panas. Jam menunjukkan 1:45ptg tiba2 telefon opis bunyi (time lunch ok). Lagi berdenyut la kepala ni, BE jwb jgk lah kot family ke atau bos ke kan..(mmg bos pun) pastu dia suruh masuk bilik. (skit2 masuk bilik!!rimasnye) Dari pg td sampai la ke tgh hr, skit2 masuk bilik..kite ni penat tau.. malas nak ckp byk  BE dgr, ambik apa yg dia bg pastu BE masuk bilik alik. Pastu bg alik apa yg dia nak, BE alik bilik terus kunci pintu sbb xnak org kaco. BE mcm dgr bos dh nak keluar g meeting dan BE tahu dh xde apa yg nak dibetulkan sbb dah finalise.. BE dgr dia terus tolak pintu tp terkunci pastu dgr dia terus keluar sbb dh lmbt. Meeting kul 2ptg. Hmm minta maaf lah BE terpaksa, klau BE dh sakit pala mmg malas nak layan org tak kira sape.. Senior BE pun malas gak nak layan org macam tu.. Nak masuk bilik main redah je.. patut lah pintu bilik BE ni makin ketat nak bukak pintu.. Nasib baik P.shaik sanggup panjat duk kikis pintu tu supaya senang bukak. 


2 comments:

JunAina said...

Macam kita org ni tak der bilik main jengah partition jerk. Kekadang geram gak...suka2 jengah komputer kita tengah wat ape. Nasib baik monitor dua tapi dia leh buat2 xcercise pulak lenggokkan pinggang dan telengkan kepala nak gak tengok kat monitor yang disengetkan tu (memang senaga sengetkan supaya dia tak nampak...hikhik...)

Salam ukhwah...fes time jengah sini.

BrightEye said...

@JunAina

Thank you for dropping by.. kite ni dh malas nak layan org mcm tu kan.. akak guna partition lg la geram ye, klau boleh nak siap pasang bumbung lg.. (BE pernah ada rasa mcm tu sblm dpt bilik)

Salam kenalan..(^_^)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
With Love,