Daisypath Anniversary tickers

Jun 7, 2012

Nak tgk snow white..

Assalamualaikum,

Selamat pagi.. Esok BE cuti..hehe..cepat rasanya dh habis 1 minggu bulan Jun.. Bulan depan dh puasa, x sabar rasanya..pastu raya..baju raya pun x beli lagi, nak tempah mmg x sempat lerr... Bulan 3 hr tu adik BE nak tempah baju raya pun org tu kata dh penuh.. Mak ai bulan bila dorang mula tempah baju..? huuhu


SNOW WHITE AND THE HUNTSMAN

Rs nak tgk sgt cerita Snow White ni sebelum ditayangkan lgi tp bila dh keluar kt movie xde lak masa nak tgk.. ada je aktiviti lain.. nmpknye beli cd atau download movie dia lah nnt..

By the way, ada sape2 tau tak website apa yg elok utk download movie selain syok.org..? Kadang2 bila bukak web lain yg free download (kononnye free) tp kene byr gak..yg freenye register je..cheh. Klau tau bg tau BE ye..

Have a nice day..(^_^)










2 comments:

Marya Yusof said...

As salam BE,

Akak selalu tgk dekat http://www.movie2k.to teringin jgk nak tgk cite tu tp aritu buka tak berapa elok sgt kualitinya maybe sb new movie, dia amik direct kat wayang :(

Tp BE bolehlah try check tgk ye :))

BrightEye said...

@Marya Yusof

Waalaikumussalam,
hi k.marya.. thank for the web.. nnt BE akan cuba ye.. :*

Followers