Daisypath Anniversary tickers

Jun 28, 2012

Sandwich Besar utk lunch

Assalamualaikum,

Hr ni menu utk mkn tgh hari Beef Sandwich.. besar dia lebih kurang besar 2 tapak tangan kita (tgn dewasa la).

BE nak mkn tu agak susah skit sbb xleh nak bukak sebesar2nye..mulut kecik.hehe Klau readers tgk tentu terliur kan..? BE pun rs mcm tu sblm mkn. Bila dh rasa BE bagi 3.5 bintang sebab daging dia tak byk sgt dan x berapa nak lembut, sos dia ok lah...Melayang RM12..lapar punya psl BE mkn je lah.. Meh tgk gmbr..

Mcm beli cake plak..

Bungkusan dia agak kemas

Big Sandwich

itu intinya..

So far BE dah mkn 2 slice. Leh mkn lagi 2 tu ke..? tunggu ye..

Oo ya..klau nak order menu mcm ni leh lah contact A Good Maid. Tgk apa menu dia then br order dgn dia.. Nak order kene sehari sebelum atau hr sebelum2nya..



1 comment:

Simple Trust said...

big fat yummy gummy...