Daisypath Anniversary tickers

Jun 7, 2012

Takutnye pergi DENTIST

Tentu ramai yg takut nak check gigi kan..? BE terpaksa pergi jugak sbb gigi dh berlubang.. ada gua kecil dlm tu tp xde tetamu lah haha..gelinya..

masa tgh duk tampal tu, ada doc. duk letak apa ntah sampai hampir naik kaki tau..punya lah sakit.. BE dgr gigi bongsu BE susah skit.. BE ada gigi bongsu lagi tau, yg last skali kat belakang.. BE xnak cabut sbb masih kuat lagi dan klau di cabut mmg tangkap urat lerr sbb pernah terasa dulu..huhu

BE dgn mimpi ngeri.. Hubby BE yg snap..

Takut takkk...??

3 comments:

Marya Yusof said...

As salam BE,

Lama tak jumpa dentist, nak kena buat appointment gak ni for routine checking, scaling & etc....

Gigi bongsu akak pun selalu sakit tp xcabut lg...huk2...tahan je lah ;)

BrightEye said...

@Marya Yusof

Waalaikumussalam,
hehe terpaksa wat checkup la kan utk kesihatan gigi kite..klau ikutkan hati mmg taknak la..huhu

Simple Trust said...

3 orang menjadi saksi ..just for one tooth!! scary haha