Daisypath Anniversary tickers

Jul 18, 2012

Ke Penang

Assalamualaikum,

Hi readers, hr ni BE akan ke Penang pagi ini.. Ikut mother in-law. Dia dpt PJK..Perut jalan ke depan.. Hahaha xde la.. PJK ni Pingat Jasa Kebaktian.. Hari yg sebenar nak ambik pingat tu hari esok 19hb Julai ini.. Jadi BE akan ke sana selama 2 hari bersama mother in-law, sister in-law & hubby BE.. Malam ni leh lah jalan2 cr ole2.. haha..nak shopping sgt xleh sbb lum gaji lg.. Klau dh gaji mau brape bag di tgn BE nnt..

Doakan BE semua pergi dan selamat sampai ke destinasi ye..InsyaAllah dah balik nnt BE akan update lg.. Take care readers..

Penang Bridge

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
With Love,