Daisypath Anniversary tickers

Jul 3, 2012

Mood nak rehat

Assalamualaikum,

Hr ni BE br masuk opis sbb smlm BE mc, kene semput teruk.. Cuaca makin lama makin teruk disebabkan jerebu.. Hari ahad BE g bangi ada wedding kawan kakak ipar BE, dia jemput dtg kenduri kawin adik perempuan dia. BE mkn ns beriyani skit dan air sirap..Air sirap tu terlampau sejuk. BE rs panas sgt jadi 2 glass BE minum dan ambik sedikit kek sponge pengantin. Mmg cedap kek tu tp BE ambik sponge je, cream2 BE tolak tepi sbb mmg tgh semput dan bila dh balik rumah tgh mlm tu BE batuk teruk yg amat.. Malas nak guna gas BE guna inhaler lebih 3 kali sehinnga BE terlelap alik sbb inhaler tu boleh buat kite mengantuk. Jadi kemana BE pergi inhaler mesti ada bersama dgn BE..

BE tak suka rasa dia.. Rasa dia ntah apa2.. 
mcm tablet putih dihancurkan pastu mkn terus mcm tu.. erkk

Masuk opis hr ni, jam belu lagi 8.30, mcm biasa lah bos dh panggil.. bukan big bos, kira second bos lah.. berlagak mcm big bos. Sabar jelah.. pegi lah ke bilik dia, dia cuma tanya khabar BE jwb mcm ni lah, xbrape nak sihat lg tp keje gak lah..pastu dia bagi paper minta pass pada PIC. pastu BE masuk bilik BE layan internet sblm BE ready utk wat keje.. nak wat keje kene ada mood, klau xde mmg tak jalan lah.. 

Kat opis kembali sunyi bila semua pegawai pergi ceramah apa ntah, mujur BE tak tersenarai utk ke sana.. Dh lah dewan tu sejuk yg amat sgt, bertambah semput lah klau BE pegi.. apa lagi, dgn xde org ni BE ambik kesempatan skitttt je utk berblogging. hehe leh ke takleh..? BE akan jawab.. tak kisah..!!!

No comments:

Followers