Daisypath Anniversary tickers

Aug 29, 2012

Jatuh cinta dgn rekaan ni..

hi readers..

Dh nak alik ni br nk update blog.. keje byk la hr ni, pening tgk nombor.. Anyway, BE bukak web amazingnara.com. BE terjumpa topik ni dan BE jatuh cinta dgn interior design dia. Xtau dr mana tp gmbr ni mmg tarik perhatian BE.. meh ler tgk..

Photobucket
Warna menarik mcm pelangi..

Photobucket
Simple greyscale

Photobucket
Pink colour..ok nice

Photobucket
yellow stripes.. nmpk cantik colour ni

Photobucketf
favorite colour blue

Photobucket
Klau org tgk dr tingkat atas mau jatuh ke bwh sbb pening..

Photobucket
nmpk cozzy

Photobucket
brown i like too

Photobucket
ni nice jugak, soft..

Photobucket
lawa..no other comment..hehe

Photobucket
beauty..

Photobucket
nmpk ceria, soft

Photobucket
gelap tp warna hijau tu wat bilik ni naik. ada kontra

Photobucket
soft color but too simple i guess.

Photobucket
beauty..fav. colour gak

Photobucket
ni nmpk mcm kt pantai.. 

Yang mana readers suka..?

Aug 28, 2012

Main boat kertas

Assalamualaikum,

Selamat Pagi.. Hari ni rasa macam nak tido dlm selimut je sbb hujan lebat kt luar tp kite ni dh ada kt opis dh nak tido bwh selimut apanye..haha\

Masa BE drive ke opis BE mmg agak slow, badan pun dh dekat dgn steering sbb tak nampak jalan. BE mmg takut nak drive time hujan ni tp BE beranikan diri gak lah. Sampai opis BE wat air nescafe sampai K.nor tanya wat air nescafe ke..bau kuat sgt..Dia dh pening sbb preggy kan..? Alamak sorry lah k.nor tak sengaja..i lupa yg u pening bau nescafe..So dia pun letak lah minyak angin kat hidung...hehe

Masa hujan kat luar ni teringat masa zaman kecik2 dulu main boat kertas.. nmpk air bertakung kt dpn umah ke, mana2 lah tp masa tu BE kat Dewan Malaysia, Sydney Australia. Nmpk air bertalung kat tepi tu BE, adik BE dan kwn2 wat boat kertas pastu main lah..hehe seronok kan zaman dulu2.. Agak2 zaman sekarang ada budak kecik main camtu lagi tak..?

Gambar hiasan sahaja


Followers