Daisypath Anniversary tickers

Aug 10, 2012

Fisioterapi

Assalamualaikum,

Hari ni adalah hari fisioterapi yg ke 5 kot utk hubby BE (tak ingat dah sbb mcm dh byk kali pegi). Kecian BE tgk dia.. dari awal tahun sampai sekarang tak baik2 lagi sbb hubby BE kene slipped disc disebabkan angkat barang berat.. Setiap kali blkg meletop hubby terduduk..BE gosok lah blkg dia sampai dia lega skit. 

Klau boleh BE nak sakitnye hilang terus..BE tak sanggup tgk keadaan dia yg kerap kali sakit bila dia buat keje, drive lama ataupun berjalan jauh. BE nak pegi berjalan2 dgn hubby pun tak selalu sbb tak sampai hati tgk dia kerap sakit. BE sanggup teman dia sampai bila2.. Setiap pagi BE akan papah dia bila dia nak bangun dr katil. Nak berdiri terus mmg agak slow utk elak blkg kene twist.

BE akan cuba sedaya upaya utk bantu hubby supaya cepat sembuh. Setiap malam BE gosok dgn minyak angin utk kurang kan sakit tu. Insyaallah..dengan izin Allah satu hari nnt sayang akan sembuh seperti biasa.

BE perasan kadang2 ada terlepas hari utk gosok belakang hubby sbb terlampau penat bekerja.. Kat opis byk bergerak sana sini, balik rumah buat kerja rumah lagi.. Sebagai seorang isteri BE takkan lupa dgn tanggungjawab BE. Walaupun penat tp BE akan buat segala utk jaga kesihatan hubby. BE pun kene jaga diri BE jugak kan tp BE dh lali dgn sakit BE ni.. Inhaler kan ada..hehe

Oklah, thank you sbb sudi baca story BE yg panjang lebar ni. Tgh hari nnt BE akan ke opis hubby nak hntr dia pegi Hospital Selayang.. Doakan hubby cepat sembuh ye.. 

2 comments:

Abil Fikri Ahmad said...

En suami better take care sakit tu. Hope u going to be fine soon, InsyAllah..BE u too. take care asma tu yea..

BrightEye said...

@Abil Fikri Ahmad
InsyaAllah..Thank you mr.Abil

Followers