Daisypath Anniversary tickers

Aug 28, 2012

Main boat kertas

Assalamualaikum,

Selamat Pagi.. Hari ni rasa macam nak tido dlm selimut je sbb hujan lebat kt luar tp kite ni dh ada kt opis dh nak tido bwh selimut apanye..haha\

Masa BE drive ke opis BE mmg agak slow, badan pun dh dekat dgn steering sbb tak nampak jalan. BE mmg takut nak drive time hujan ni tp BE beranikan diri gak lah. Sampai opis BE wat air nescafe sampai K.nor tanya wat air nescafe ke..bau kuat sgt..Dia dh pening sbb preggy kan..? Alamak sorry lah k.nor tak sengaja..i lupa yg u pening bau nescafe..So dia pun letak lah minyak angin kat hidung...hehe

Masa hujan kat luar ni teringat masa zaman kecik2 dulu main boat kertas.. nmpk air bertakung kt dpn umah ke, mana2 lah tp masa tu BE kat Dewan Malaysia, Sydney Australia. Nmpk air bertalung kat tepi tu BE, adik BE dan kwn2 wat boat kertas pastu main lah..hehe seronok kan zaman dulu2.. Agak2 zaman sekarang ada budak kecik main camtu lagi tak..?

Gambar hiasan sahaja


No comments: