Daisypath Anniversary tickers

Aug 14, 2012

Mood nak cuti dah..

Minggu ni ramai duk sibuk borak psl raya..Mmg ramai akan mula ambik cuti dr hari Khamis lg. BE jumaat ni masih lg bekerja.. cuti pun tinggal skit je so mmg tak ambik cuti byk ler.. Hari jumaat depan dh keje alik dh tp mood nak buat keje xde lah kot..rasanya ada dlm 5 org je yg akan bekerja jumaat depan.. We all plan to decorate our room..hahaha. Dah lama BE tak anyam ketupat, guna riben mmg cantik lah sbb colourful.

Tahun ni tak raya di bandar nmpknye.. Dgr citer opah n' atuk dr batu Gajah dtg KL.. klau nak alik kmpg mau kul 2 atau 3 pagi bar alik.. jam tuu... Drpd 2 jam alik sana leh jadi 5 jam macam nak balik kedah.. adoii nangis buntut nnt..huhu

ok lah nnt BE sambung lg ye.. tata titi tutu




2 comments:

Marya Yusof said...

As salam BE,

Syoknye semua mood raya! Tumpang happy for you dear :))

Thanks bg akak idea nak deco2 rumah raya ni...kalau rajinlah :)

BrightEye said...

Waalaikumussalam,

hehe most welcome.. Deco biasa2 pun jadi lah kan.. (^_^)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
With Love,