Daisypath Anniversary tickers

Sep 11, 2012

Hospital Putrajaya perlu buat parking besar utk 'visitor'..

Pagi td nasib BE sampai opis awal..masuk 8.30 tp sampai opis 7.30, hebat kan..?  Jam 8.15 td k.nor call minta tlg hantar dia drop di Hospital Putrajaya.. Dia dh mmg sarat sgt tu tp masih lg bekerja.. respect la k.nor tp kecian tgk dia..she should get rest from now.. Dia bg tau lebih 3lap pusing hospital nak cr parking.. kaki dh mula sakit, tgn pun sakit sbb bengkak.. klau ada khas parking utk ibu mengandung senang la kan xde la sampai nak pusing 2 3 kali. So k.nor drive alik ke opis, BE siap tunggu luar. Dah sampai je BE drive kete dia drop kt entrance hospital tu.. Appointment dia kul 8.30 so dh buang masa hampir sejam mencari parking td.. Bila dh sampai ambik no.giliran..Dia tag dlm gmbr fb yg no. skrg 2075, no. dia lak 2126.. gila lah nak tunggu.. semuanya parking punya hal.. Se la vie" 

Rasanya staff hospital kat sana byk ambik park kt tmpt visitor kot sbb tu parking tak byk.. i dont mean to be rude but it should give some space for visitors to park in. Maybe kul 11 lbh k.nor call utk ambik dia..




No comments:

Followers