Daisypath Anniversary tickers

Sep 18, 2012

Kerja pastu cuti...

Assalamualaikum..

Hi readers.. tentu ramai masih liat nak bekerja kan.. So petua utk naikkan semangat adalah BE COOL.. Relax, take a deep breath and think positive. 

Minggu ni bos BE xde seminggu, wahhh bukan main seronoknye dia tp ingat atas meja tu penuh dgn paper so jgn biar camtu je.. Yes i know..haha ckp kt diri sendiri alik.

Be tak sabar nak g bercuti bersama hubby BE dan family hubby. 5 hari cuti u...BE harap cuaca kat sana cantik, xde hujan, ribut ke sbb BE.. Nak tau BE g mana..? tunggu selepas BE alik dr percutian ye..hehe

Semalam kan..BE bukak lah email BE..pastu ada terima resume orang.. BE pelik nape hntr kt email BE. Mungkin org tu silap hantar kot, siap request vacancy lg as a technician. Bila nak tgk attachment xde lak dlm file, dia cuma tulis ttg diri dia panjang lebar.. hehe

k lah, BE nak wat keje ni, br lps breakfast yg tak brape nak sedap tp bedal je sbb lapar.. huhu



No comments:

Followers