Daisypath Anniversary tickers

Sep 13, 2012

Off day

Hari ini BE off day i mean MC sbb tak sihat.. flu aje dr smlm lg. Mana taknye, kat opis tu sejuk mcm duk dlm peti ais. BE ni mmg x tahan sejuk lah, leh katakan lebih 3 kali BE wat air milo panas.. Letak je atas meja, dlm 15min dh mula suam..cuba bayangkan betapa sejuknye opis BE. Klau xde orang kt opis lg lah bertambah sejuk. Klau setakat pakai coat je mmg tak cukup lah..huhu. 





Esok kembali bekerja, nak kene chase bos utk minta 'autograph'.. Selamba je minta sign drpd bos ckp nak autograph..haha..Dia pun sengih je pastu sign. BE x lah minta camtu hr2, ikut mood la padahal dia pengarah tu.. huahuahua..So far big bos BE sporting (eh tul ke eja tu?).. Pernah dia ajak mkn kt luar siap belanja staff dia lg.. Best kan..makan makan makan..Pernah skali dia order shark fin soup.. erkkkkk x sedap.. tgk dia laju je makan..erkkkkkk kembang tekak.. haha

BE tgh update blog, hubby BE tgh sedap berdengkur.. BE dh bum dh td ad dekat sejam sbb mkn ubat. Skg dekat kul 7, lum mkn ubat lg ni.. k lah. nnt BE update lg ye.. tata


No comments:

Followers