Daisypath Anniversary tickers

Oct 4, 2012

27th Birthday

Hr ni dh tua.. x la tua sgt kan..masih sweet 20's..hehehe (xnk ngaku dh tua).. Anyway, jam 12am papa BE siap sms lg wishing Happy Birthday.. Mama BE pagi td masa BE nak g keje, adik BE msg kemudian then hubby BE..hubby lambat wish sbb dia tgh demam teruk tp masih lg nak g keje.. Hati ini asyik teringat kt dia je.. 2 kali BE call dia tanya ok ke tak, bleh tahan ke tak.. td ingat nak hntr hubby g klinik tp dia kata dia ok, nak rest kt surau. Skg dh kul 2, masih rest lg kot tu..xnk kaco dia, apa2 hal dia akan msg/call BE. Kecian BE tgk dia.. klau skali dia dh demam, lmbt skit dia nak pulih.. Bila hubby dh sihat, giliran BE lak yg demam.. dh slalu camtu..hehe

Td masa tgh wat keje, room mate BE kuar masuk bilik td..ingat apa lah rupanya dorang beramai tgh berkumpul depan pintu sambil pegang kek Tiramisu dan nyanyi Happy Birthday.. siap ada candle lg.. Yg tak bestnye, dorang letak nombor umur atas kek tu..kantoilah kan..haha.. (konon xnak org tahu yg BE dh 27, hehe). It was surprise thought..i like surprises..hehe






5 comments:

mamavogue said...

Wahh..! Best nyer siap ade kek..

Selamat Hari Lahir ye :)

Abil Fikri Ahmad said...

Happy Bdayyy to you..n en suami, get well soon..

Marya Yusof said...

As salam BE,

Happy Belated Birthday! Semoga diberkati usia & rezeki... Barakallahufik... ❤

If we meet, it will be a good date... I guess... because we share the same zodiac profile kan...kan... heee... xoxoxoxox:))

BrightEye said...

@Abil Fikri Ahmad

Thank you Mr.Abil

BrightEye said...

@Marya Yusof

Waalaikumussalam,
Thank u k.marya.. it would be great if we celebrate together..InsyaAllah.

xoxox (^_^)

Followers