Daisypath Anniversary tickers

Nov 30, 2012

MC hr ni

Assalamualaikum,

Hi readers, hari ni BE mc sbb kene gastric 3 hr.. xtau apa puncanya tp rasa2nya BE makan sos keropok lekor kelmarin.. Sos tu ada cuka kot, klau ada cuka mmg BE akan kene gastric. Sampai skrg msh sakit peyut lg. Klau g keje jalan mcm m'bongkok cam org tua lah, mcm smlm..haha. nasib baik org x nmpk. Smlm pun alik awl sbb x thn. BE biasa g klinik ni di puncak alam, doc tu mmg ok, perempuan ada phd di dubai lg...dia tanya detail rs sakit kite mcm mana pastu dia check betul2 tp smlm ni doctor lain..perempuan ada master dr utm ke apa BE tak ingat. Dh la tunggu lama sgt, pastu dia tanya tak pandang kite pun, asyik duk tgk ipod kt sblh dia. Dia tanya sakit apa, ada muntah2 ke, ada cherry berry ke..? (cirit-birit) pastu terus tekan peyut BE pastu pusing alik ke computer then bg ubat. dah.. camtu je..? biasa doctor lg sorang ni dia akan suruh kite baring, rs peyut kite pastu guna alat tu nak tau ada gas dlm peyut ke tak.. hmm hubby BE kata klau doctor ni ada, kite g klinik lain.. BE ingat nama doc perempuan tu...

Hari ni hubby ada fisio kul 3 ptg.. "sowi sayang BE x dpt teman sayang hr ni.." InsyaAllah mlm lps maghrib BE and hubby alik kmpg, ada kenduri doa selamat esok. Sambut menantu baru atuk BE..hehe. Pastu mlm esok BE alik kl alik sbb adik hubby konvo ahad tu.. huhu tentu letih sbb isnin koje.. Harap2 esok peyut BE sembuh nnt leh mkn macam2..hehe




Nov 28, 2012

Lukisan seminit

Assalamualaikum,

Hari ni mood x brape ok sbb sakit peyut, rs cam nak gastrik. Smlm BE makan apa ye..? mungkin sos keropok lekor kot, maybe dorang ada taruk cuka. Walau apapun, BE duk diam2 kt opis je lah, xleh byk gerak nnt jln membongkok mcm org tua.. jenuh nk jawab soalan dorang tanya nnt kan..

Tgh duk sakit peyut td sempat BE lukis gmbr zaman kecik2 dulu..seminit siap..ala kertas size kecik je..hehe BE uka lukis gmbr nature.. sbb senang, lukis2 dh jd pokok walaupun x brape sgt jd mcm pokok betul but i like it.. do you like it too..? (^_^)








Nov 22, 2012

Busy hr ni...


Assalamualakum,

Sebelum BE mulakan kerja mengadap computer berjam2 nnt, BE nk blogging jap.. sehari tak berblogging tak sah itupun ada skip2 kan..huhu.

Smlm byk yg minta BE wat keje yg urgent sgt sampai BE tak sempat nak siapkan keje BE sendiri.. rimas tul tgk paper yg berlambak di atas meja.. Sampai BE minta sorang staff ni dptkan kotak supaya BE leh sumbat paper2 tu dlm kotak..haha..clear skit meja BE nnt, xde lah serabut otak BE.

2nd Disember ada family day di KL..xde tmpt yg strategik ke..? Apapun dorang minta BE wat banner utk family day. Dorang tau BE ada ambik class grahic, so yg jadi designer BE la.. tp BE tak g pun family day tu sbb BE alik kmpg ada kenduri.. Klau xde kenduri, BE x g gak kot..leh..?

Apa lg nak citer ek..sbnrnya byk tp otak ni duk fikir psl keje ni, nak siap by today gak itupun klau sempat..huhu.. K la nnt kite sambung lagi ye.. lunch nnt nak blogwalking jap..hehe

Have a nice day readers..(^_^)




Nov 20, 2012

Assalamualaikum,

Dah kawin msh nak melepak lg..hehe xde lah BE dgn hubby BE tgh tunggu mama (my mother in-law).
Hubby singgah kedai runcit beli susu dutch lady coklat. Tgh duk minum hubby snap gmbr BE. BE suka gmbr ni..Actually hubby nak snap muka BE tp BE nak ada dutch lady coklat ni dlm gmbr jgk.. hehe (ngada2 kan..?) favourite tu..hubby sendiri pun tau BE suka minum susu..leh jadi sihat dan kuat..eh tu tagline MILO..





Followers