Daisypath Anniversary tickers

Nov 7, 2012

Nampak slim laaa

Assalamualaikum,



Nmpk tak body BE mcm slim je kan..? haha jgn tertipu.. BE sendiri pun suka klau body camtu.. gmbr tu diambil pd hr ahad 3 nov 2012..br lg kannn...?? BE nak kurus camtu laaaa... nak tau rahsia dia.. jeng jeng jeng.. tgk lah kt cermin yg jenis main bdn bentuk anda.. kurang asam lift tu.. ms BE tgh tunggu hubby g toilet, BE sandar kt dinding dan dpn BE tu lift lah.. bila tgk BE cam x caya nmpk slimnye BE ni.. tp bila g lift lg satu rupa BE lain lah..cheh kene tipu dgn itu cermin.. BE sempat snap lah sbb nmpk slim u....Bila hubby kuar dr toilet BE terus thn dia tgk dpn lift, peyut dia nmpk kempis..haha..



3 comments:

Fatemah Abdullah said...

betul laa BE cantik juga kalu akak dapat badan mcm dia tu....akak memang berusaha juga untuk kurus ni,,, doa kan akak ye!!

BrightEye said...

InsyaAllah..akak leh slim mcm dalam gambar itu.. Akak macam mana skrg.. dh sihat ke?

Fatemah Abdullah said...

akak suda balik ke malaysia dh hampir 1bln...

akak sihat alhamdulillah.....

terima kasih tanya khabar akak!!

Followers