Daisypath Anniversary tickers

Nov 2, 2012

Bila nak tgk cerita Paranormal 4?

Assalamualaikum,

Hari ni for the first time BE pakai jubah ke opis.. rs selesa dan simple mcm nak beli lg lah..hehe.. Oops out of topic..

BE nak sgt tgk cerita Paranormal 4 Activity di pawagam dgn adik..sepupu BE pun minat giler gak sbb kami semua tgk dr 1st movie lg. Sebenarnya BE ni penakut tp suka tgk citer hantu.. Bila duk sorang2, atau nak masuk bilik tido hubby BE suka takutkan BE.. Suka ckp "tgk sape kat tingkat tu", "nnt ada kuar tgn dr bwh katil", mcm smlm lak masa nak g alik umah nk g kedai Thai tutup lak jd ada laluan shortcut ke umah adalah kawasan p'kuburan. Sebelah kiri BE rumah orang, sebelah kanan kubur.. Hubby suruh BE tgk kanan, BE pejam je mata..huhu..



Tgklah klau free BE akan tgk cerita ni gak..hehe




No comments:

Followers